sukkaiset raitaiset

 

Tämmöiset sukat kaivoin tuolta keskeneräisten korista. Sukathan olivat vallan valmiit, ne vain odottelivat siellä erään päättelykeijun vierailua. Harmittavan harvoin hän meillä tapaa käydä. Useammin kyläilee murukeiju, tiedättehän sen joka levittää murujaan etenkin sänkyyn puhtaille lakanoille tai vastaimuroidulle lattialle. Tai krapulakeiju, se joka vaihtaa ne setelit huonolla kurssilla kolikoiksi ja muuta… Toivonkin tämän blogini auttavan mua saamaan tekeleeni myös viimeisteltyä, korissa on peukalottomia lapasia ja yksinäisiä sukkia paria odottamassa. Olen kyllä jo kantapään kautta oppinut, etten ota stressiä keskeneräisistä, neulominen on rakas harrastus, ja tärkeintä mulle on tekeminen eikä suorittaminen. Ja jos joku neule ei tahdo koskaan valmistua, sitten puretaan!

sukkaiset raitaiset

malli: se ihan perussukka, 48 s
lanka: 7 veljestä, jämänöttösiä
puikot: 3,5 mm

 

 

Sukat ovat hyvä ensimmäisen postauksen aihe, sukat olivat ensimmäinen käyttöneule minkä ikinä olen neulonut. Ja rakastan villasukkia, etenkin raidallisia, kovasti. Mummoni opetti minut neulomaan kun olin viiden tai kuuden vanha, tosin silloin neulomukseni olivat mattoja nukkekotiin ja vaatteita nukeille. Neulomakärpänen varsinaisesti puraisi kunnolla -98, kun 18 vuotiaana muutin pois kotoa vieraaseen kaupunkiin. Sinä jouluna taisi suurin osa sukulaisista saada villasukat joululahjaksi.

 

Taustalla näkyy muutama pakastinkaappimagneetti joiden tekemisestä innostuin joku aika sitten. Ja taisi lähteä hieman mopo lapasesta:

Muutaman muunkin askartelin (tuossahan näkyy vain pakastimen ovi!), teemana nuo vanhat klassikkopelit, niillä on tullut ilahdutettua myös ystäviä joiden mielenkiinto kallistuu samaan suuntaan.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”sukkaiset raitaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s