Ikuisuusneule sai nappinsa

Poikaystäväkirouksen takia en neulonut miehelleni mitään isompaa ennen naimisiinmenoa. Tämä villatakki on siis aloitettu muistaakseni 2009, ja se on ollut nappilistoja vaille valmiina ties kuinka kauan. Sitten vielä nappien ompelemisessa kesti. Mitenhän se voikin olla niin hankalaa, nappien paikoilleen saattaminen.

Kirjastotakki

malli: Humanistin lukunuttu / Retropolitan Cardigan

lanka: Novita Luxus Cloud

puikot: 4 mm

langankulutus: 657 g

Armaani kun on tuollainen pitkäraajainen, lisäsin hihoihin reilusti pituutta, ja muistaakseni tuohon vartalo-osioonkin. Lanka sisältää 35 % bambua ja on tosi pehmeää ja miellyttävää neuloa. Pelkään kyllä sen nyppyyntyvän käytössä, eikä takki varmaan tule kestämään hyvänä seuraavaa neljää vuotta mitä uuden neulomisessa minulta kestää. Toivotaan kuitenkin parasta, ja valitaan seuraavaan villatakkiin varmuuden vuoksi jotain muuta lankaa.

Luna tarkkailee kauempaa kun veljekset auttavat valokuvaamisessa. Vai luulevatkohan saavansa ruokaa, ahmatit.

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Ikuisuusneule sai nappinsa

  1. Upea takki ja toi toinen kuva ylhäältä lukien on aivan mahtava! Ja kyllä Cloud nyppääntyy mutta ei niin pahasti kun itse pelkäsin vaan mulla ainakin pysyny yllättävän hyvän näkösenä.

  2. Joo meillä on melko mahdotonta ottaa valokuvia ilman että kyseinen kissaherra on kuvissa mukana. Ja on kyllä tuo villatakki pysynyt ainakin vielä tosi hyvännäköisenä ahkerasta käytöstä huolimatta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s